About me

Youdid Floral Design is Judith Griffioen

You did what?

Na de opleiding bloemsierkunst heb ik mijn vak gecombineerd met reizen om wat te gaan zien van de wereld.  Zo heb ik als bloemiste aan boord van een cruiseschip door o.a. Alaska gevaren en in prachtige bloemenwinkels in hartje Londen en op tropisch Curacao mogen werken. 

Na uiteindelijk een tijdje  in de Peruaanse Andes te hebben gewoond werd het toch tijd om te settelen in Nederland en is Youdid Floral Design geboren. Dat reisvirus ben ik nog steeds niet kwijt, wanneer het even (of langer) kan slaat het toe.

Vlakbij het strand van Zandvoort is een heerlijke werkplaats ontstaan. Youdid staat voor een flexibele, ongedwongen manier van werken waarbij ik het belangrijk vind dat er veel tijd is om jullie wensen kenbaar te maken om zo echt bloemwerk op maat te leveren.

Hokjes denken?  Dat liever niet, alle stijlen worden vertegenwoordigd. Wel zo natuurlijk mogelijk, binnen het palet van moeder natuur is al zoveel mogelijk dat ik niet snel grijp naar geverfde of gemanipuleerde materialen.

 

 

Hoe werkt het?

Youdid Floral Design werkt zonder winkel. Dit houdt in dat ik voor elke opdracht naar de bloemenveiling in Aalsmeer ga om jullie bloemen vers in te kopen. Op de dag van jullie huwelijk of evenement  kom ik deze bezorgen op het gewenste adres.

In een persoonlijk gesprek een aantal maanden voor de grote dag brainstormen we over de plannen en mogelijkheden.  Aan de hand van dat gesprek stuur ik jullie een offerte op maat toe met een bijpassend moodboard.

Er is geen vast bezoek adres of winkel, maar juist flexibiliteit in afspreken waar jullie willen. Dit kan bijvoorbeeld op de trouw- of feestlocatie zijn, maar ook bij jullie thuis als dat beter uitkomt.

Vragen? Of wat meer info nodig? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande media..  ↓

Meer weten? 

volg mij 

Voor meer inspiratie!

app of bel mij

(+31) 6 14000683

schrijf mij

info@youdid-floraldesign.nl