Specials

Geplukte boeketjes en touch of Aloha

Echte geplukte boeketjes

Biologische bloemen uit de pluktuin

Niets uit de kas, maar uit de tuin.. een echt biologisch bruidsboeketje.

Rondom Aalsmeer bevinden zich prachtige pluktuinen waar in de zomer een kleurrijk scala aan bloemen groeit.

Willen jullie graag een zo natuurlijk mogelijk boeket of bloemen aankleding en durven jullie de regie een klein beetje uit handen te geven? Dan is deze optie wellicht wat voor jullie.

Alle bloemen pluk ik in de pluktuin, daar wordt niets onnatuurlijks aan toegevoegd en op de dag van jullie bruiloft bind ik de bloemen tot een heerlijk kleurrijk bruidsboeket en aanvullend bloemwerk.

Deze optie is alleen mogelijk in de zomer wanneer de tuinen op hun mooist zijn! En bloemkeuze is afhankelijk van wat er op dat moment groeit en bloeit.

 

Lovely Lei 

Hawaiiaanse touch op Hollandse bodem

Op de Hawaiiaanse eilanden wordt een Lei gebruikt om speciale gelegenheden te vieren of om iemand te eren.

Bijvoorbeeld bij huwelijks ceremonies maar bijvoorbeeld ook prijs uitreikingen of een Paddle out.

Op Maui, Hawaii heb ik mij ondergedompeld in dit prachtige handwerk. Er zijn diverse soorten Lei, zo zijn er de bekende kettingen maar ook bloemenkronen en groene gevlochten  Ti Leaf Leis.

Door middel van rijgen, vlechten en wikkelen is het mogelijk van alleen natuurlijke materialen dit bijzondere bloemwerk te maken, ook met Nederlandse producten.

Op zoek naar een bijzondere Hawaiiaanse touch op jullie evenement, iets extra’s bij een prijsuitreiking of  wil je gewoon iemand verrassen met een Lei?  Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Meer weten?  ↓

volg mij 

Voor de laatste updates 

app of bel mij

(+31) 6 14000683

schrijf mij

info@youdid-floraldesign.nl