You Did What?

Ontstaan en bestaan van Youdid Floral Design.

Youdid Floral Design is Judith Griffioen, Freelance bloemiste aan het strand van Zandvoort met een grote passie voor bruidsbloemwerk.

Na de opleiding bloemsierkunst heb ik mijn vak gecombineerd met reizen en wat zien van de wereld.   Onder andere als bloemiste aan boord van een cruiseschip, varend door Alaska.  Als arrangeur in een prachtige bloemenwinkel in hartje Londen en genietend van een tropisch eiland als medewerker in een bloemenzaak op Curaçao.

Uiteindelijk werd het tijd om het op mijn eigen manier te gaan doen in Nederland en is Youdid Floral Design geboren.    Met mijn bedrijf sta ik voor een flexibele, ongedwongen manier van werken waarbij veel tijd is om jullie wensen kenbaar te maken en zo voor elk huwelijk unieke boeketten te ontwerpen.

Ik laat me graag inspireren door de prachtige bloemenwereld zelf, veranderend per seizoen, mijn reizen en natuurlijk jullie ideeën.   In mijn beleving is geen enkele bloemist ooit uitgeleerd!

Afspreken en kennismaken?

Youdid Floral Design werkt zonder winkel. Dit houdt in dat ik voor elke opdracht naar de bloemenveiling in Aalsmeer ga om jullie bloemen vers in te kopen.

Er is dan ook geen vast bezoek adres, maar juist flexibiliteit in afspreken waar jullie willen.   Dit kan op de trouwlocatie zijn, maar bijvoorbeeld ook bij jullie thuis als dat beter uitkomt. En jullie zijn altijd welkom op mijn woon/ werkplek hier in Zandvoort.

Het lijkt me leuk om persoonlijk kennis te maken!

Voor contact informatie, zie contact in het menu.

youdid4