De Ferrari onder de Rozen

Prachtig geurende Tuinrozen van David Austin

Een romantisch boeket met prachtig geurende Tuinrozen

Dat kan! Het is nu mogelijk de prachtige David Austin Rozen en andere Tuinrozen te verwerken in jullie bruidsbloemwerk..

Tuinrozen onderscheiden zich van gewone Rozen door hun mooie volle bloeiwijze en vaak heerlijke geur. Deze geven een extra luxe en romantische uitstraling aan het bruidsboeket.

Handpicked! 

Het echte pluk boeketje uit de biologische pluktuin

Geplukte boeketjes, maar dan echt!

Op zoek naar dat echte geplukte boeketje? Youdid neemt het serieus.

In de biologische pluktuinen rondom Aalsmeer en de bollenstreek kunnen de mooiste seizoens producten gevonden en geplukt worden. het assortiment is minder groot, maar zeker uniek!

Deze mogelijkheid is afhankelijk van beschikbaarheid in de voorjaars- en zomermaanden.

Lovely Lei 

Hawaiiaanse traditie op Hollandse bodem

Hawaiiaanse Lei

Een lei is een Hawaiiaanse bloemenkrans, veel gebruikt bij belangrijke momenten in het leven van de eilandbewoners en om gasten welkom te heten.

Een lei kan worden gemaakt middels verschillende technieken. de meest bekende techniek is een geregen Lei,  “kui”. Hierbij worden alle bloemen met een grote naald en touw of draad tot een mooie bloemenketting geregen.

Hoofdkransen kunnen worden gemaakt door middel van het vlechten van materialen zoals Cordyline blad en lint, de “Haku” lei. Voor bruiloften en feesten maakt Youdid de hoofdkransen middels de “wili” techniek. Hierbij worden alle materialen gewikkeld om een gevlochten basis van Raffia. Puur natuur dus.

Op zoek naar deze Hawaiiaanse touch op jullie trouwdag? neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.